Friday, September 21, 2007

Gateau chocolat coulant

ingredientele
6 oua
70gr faina
180 gr zahar
140gr unt
140 gr ciocolata amara 70% ( eu am pus de lapte)

Se topeste untul cu ciocolata pe bain-marine, dupa ce sa topit ciocolata se ia de pe bain-mari si se adauga faina , zaharul.




-apoi se pun oualele pe rind, dupa fiecare ou se amesteca bine.



- am luat o forma de silicon si am umplut doar 3 forme restu le-am umplut cu apa, asta pentru ca am facut doar 3 porti ( cantitatile de susu sint pentru 5 porti desi cred ca ies sigur 6)




-se da la cuptor 180C pentru 10-12 minute, eu am tinut 14 pentru ca nu era formata cruta deasupra( chiar aici am uitat sa fac poza dar am sa repet reteta si voi face poze)

Finalul



Sectiunea

2 comments:

Nicole said...

Unde se gasesc in Romania forme de silicon? Caut de mult timp.

Nicole said...

Ah, scuze, am vazut ca esti din Canada mai tarziu.