Saturday, September 1, 2007

Supa toscana cu fasole si legume

Ingrediente :
1 ceapa marime medie, taiata marunt
1 catel de usturoi strivit
2 bete de telina (celeri)
1 morcov taiat bucati mai mari
1 o rosie tocata marunt
150ml vin rosu italian sec
1,2 litri de supa de legume
1 lingurita de origan uscat
1 conserva de fasole amestecata (fasole alba, bruna, naut)
2 dovlecei verzi (zucchini, noi le spunem courgette) marime medie taiate in cuburi
1 lingura buna pasta de rosi
Sare si piper
Supa se poate minca cu Pesto lejer

Pesto lejer
2 catei de usturoi
15 gr busuioc proasbat si bine spalat
6 linguri de iaurt 0 %
2 linguri de parmezan ras
Sare si piper

Mod de preparare
Dupa ce a-ti taiat ceapa, usturoiul, morcovul, telina, rosia le puneti pe toate intr-o oala, peste turnati vinul si supa de legume, origan, amestecati si acoperiti





Acoperiti oala cu un capac lasati sa fiarba bine 15 minute



Adaugati fasolea, dovlecei, amestecati, acoperiti si lasati sa fiarba bine



Dupa ce toate legumele sint fierte bine puneti pasta de rosi si mai lasati sa fiarba 2-3 minute.
Finalul este asa




No comments: