4 bucati somon
3 linguri ulei de masline
15 ml sos soia
2 linguri de susan
1 lingurita zahar
Taitei chinezesti
1-2 morcovi
patrunjel sau coriandru
Intr-o tigaie puneti uleiul si asezati bucatile de somon, prajiti somonul pe ambele parti, scotetil pe farfurie.
Degresati tigaia puneti sosul soia si lingurita de zahar lasati sa fiarba un pic bina se va ingrosa un pic apoi puneti semintele de susan si bucatile de somon, tineti somonul cam 7 minute pe fiecare parte (pentru mine a fost cam mult 7 minute)
Fierbeti taitei dupa instructiunile de pe ambalaj, sapalti si curatati morcovi, taiati bastonase, puneti in tigaie cu un pic de ulei la calit pentru citeva minute apoi puneti taiteti, sarati, piperati daca mai este nevoie, asezati taitei linga somon presarati patrunjel sau coriandru.
Note. Eu somonul l-am servit cu salata.
No comments:
Post a Comment