Saturday, September 1, 2007

Pao chinois

Ingredientele pentru aluat

240 gr faina
10gr drojdie proaspata
1 lingura praf de copt
1 lingura margarina sau unt
2 linguri zahar
un pic sare
130 ml apa calduta

ingredientele pentru umplutura

300 gr carne macinata ( de care vreti voi)
2 catei de usturoi
1 praz
un pic de gingembre
un pic ulei
sare, piper
puteti sa adaugati coriandru, patrunjel, pasta de rosii, ciuperci
Modul de preparare

Amestecati ingredientele pentru aluat, puneti aluatul la un loc caldut pentru o ora, cind este gata impartitil in 8 bucati.
Dupa o ora.



Puneti in robotul culinar prazul, usturoiul, condimentele, ierburile, apoi amestecati cu carnea, faceti 8 bile .


Bila de aluat o intindeti destul de bine apoi puneti bila de chiftea in mijloc, adunati aluatul spre mijloc ca sa formati o chifla ( ca de spun iarasi bila )





Dintr-o foie de copt taiati patratele de 7 x 7 cm, pe fiecare patratel de hartie puneti cite o chifla.



Cu hartie le puneti in oala speciala pentru aburi.



Se va lasa la aburi 8 minute.



Sectiunea.

No comments: