Sunday, September 2, 2007

Cannelloni cu spanac

20 cannelloni
300g ceapa
2 catei de usturoi
4 linguri smintina
sare, piper
50g brinza rasa
350g ricotta
2 oua
sos bechamel
50g unt
50g faina
100g brinza rasa
sare, piper
lapte

Mod de preparare.
Pregatiti cannelloni dupa instructiunile de pe ambalaj
Caliti ceapa si usturoiul in ulei+untul, maruntit spanacul (va puteti ajuta de un robot culinar) si adaugatil la ceapa .
Bateti oualele cu smintina, sare, piperul.
Adaugati brinza rasa si ricotta la ceapa/spanacul.
Sosul bechamel
Topiti untul adaugati faina si turnati cite un pic lapte fara sa va opriti din amestecat.
Luati de pe foc cand sosul sa ingrosat.

Umpleti cannelloni cu pasta de spanac, ungeti tava cu unt, asezati cannelloni in tava. Puneti restu de umplutura peste cannelloni.
Turnati sosul bechamel.
Bagati tava la cuptor pentru 45 minute.


No comments: