Saturday, September 1, 2007

Terrine de curcan cu dovlecei si rosii

pentru 6 persoane
calori la o portie 179
grasime la o portie :2,7g

Ingrediente
1 ceapa medie taiata marunt
1 catel de usturoi
900g carne de curcan macinata (puteti sa o inlocuiti)
1 lingura patrunjel proaspat
1 lingura de ciboulette proaspat
1 lingura de tarhon
1 ou
1 dovlecel (zucchini) marime medie
2 rosi marime medie
sare piper
sos de rosi pentru a servi.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul 190C/375F/thermostat5
Luati o tavita pentru chec antiadesiva.
Intr-un bol puneti ceapa, usturoiul, carnea, ciboulette, tarhon, patrunjel,piper, sare, oul, amestecati bine.
Compozitia trebuie impartita in doua parti, asezam in tavita prima portie din compozitia de mai sus.




apoi punem feliile de dovlecel (zucchini)



Sarati un picut, apoi pun feliile de rosi



Peste rosii puneti restu de compozitie.



Turnati apa in tava pina ajungeti la jumatatea tavi, eu pot sa spun ca am pus 150ml nu mai mult.
Peste puneti o folie de aluminiu, introduceti tava la cuptor.



No comments: