Saturday, September 1, 2007

Ciuperci ou

ngredientele:

-2 ciuperci albe mari
-1/2 de dovlecel sau zucchini (zucchini trebuie nu am avut)
-unt verde (reteta mai jos)
-1-2 fire ceapa verde
-Sare (putin)
-Piper
-2 mini bocconcini
-2 linguri ulei de masline
Pentru décor ardei rosu-portocaliu


Mod de preparare.

Spalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de ulei de masline, caliti totu bine, dovlecelul trebuie cit de cit sa fie moale.



Cind totul este gata se pune in robotu culinar si se mixeaza bine (atentie este foarte putina compozitie) apoi in palariuta ciupercutei puneti cite o felie de unt verde (eu am pus mai putin pentru ca mi-a fost frica sa nu iasa prea sarata dar nu a fost am mai adaugat sare) peste unt se pune o lingurita plina din compozitia mixata iar in mijloc punem un mini bocconcini.









Se da la cuptor eu am pus cuptorul pe gril cind am vazut ca mozzarella sa topit am pus un mot de ardei rosu/portocaliu in mijloc.

Si asta este tot



Untul verde

O cutie de file d’anchois
50gr unt
1 legatura patrunjel



Totul se mixeaza cu robotu, aceasta pasta se poate pastra o saptamina in frigider, se poate pune pe biscuiti sarati sau se pot umple pateuri sau saratele (unse inainte de a fi puse in cuptor).

No comments: