Calori la o portie : 185
Grasime la o portie : 4 g
Ingrediente :
3 oua intregi
115 gr zahar pudra
115 faina
1 lingura apa calduta
Garnitura
100 ml iaurt 0% grasime
1 lingura migdale prajite
225 gr capsune
15 gr migdale prajite
1 lingurita zahar pudra
Mod de preparare
Ungem o tava cu putin un sau margarina pe fundul tavi punem o foaie de pergament
Separam ouale , batem bine albusurile cu zaharul pudra pina devine tare (sa nu cada din castron
Adaugam galbenusele, faina si nu uitati amestecati usor nu invartiti in castron, o lingura de apa calduta, amestecati usor foarte usor.
Turnati compozitia in tava, cuptorul de la inceput in incalziti un pic temperatura de coacere este 425 F/ 220C/ Thermostat 7 (probabil sint cuptoare unde in loc de F si C are numere)
Pentru 10 minute.
Dupa ce este gata scoateti tava din cuptor, puneti hartia de pergament cu blatul impreuna pe un stergar si rulatil cu grija fara sa apasati, il lasati sa se raceasca foarte bine, daca nu garnitura se va topi pe blat
Dupa ce sa racit blatul il derulati puneti iaurtul pe crae la-ti amestecat cu migdalele prajite, peste iaurt puneti feliile de capsuni si rulati din nou.
Deasupra puneti migdale prajite si pudrati cu zahar pudra
No comments:
Post a Comment