- 300ml lapte
- 20 gr fructoza
- 3 linguri cafea instant decofeinizata
- 3 foi gelatina
- 400gr ciocolata 70%
- 200 ml frisca
- 200 ml frisca pt decor
Laptele, fructoza, cafeaua se pun la fiert cind a inceput sa clocoteasca se pune ciocolata, apoi se adauga gelatina, totul se amesteca bine.
Frisca se bate cind aceasta crema sa racit ca sa o putem amesteca cu ea, crema se aseza frumusel in pahare ( la mine au fost de 250ml dar am lasat doua degete pentru decor) si se da la frigider 3h.
Dupa 3h se decoreaza cu restul de frisca si poate pudra cacao, eu am pus un graunte de cafea dat prin ciocolata.
2 comments:
Doamne Cristina ma uimesti ,ai cumva cursuri de cofetar?Este prea frumos ceea ce faci
Nu am, doar ca imi place mincarea decorata indiferent ce maninc, dar depinde si de starea mea, nu tot timpul imi iese bine, important este sa ma simt eu bine. Iti multumesc pentru lauda
Post a Comment