- 6 clatite din faina de naut
Umplutura
- 1 ceapa
- 400gr ciuperci
- 1 piept de pui macinat
- 156 ml pasta de rosii fara zahar
- 2 catei de usturoi ( sau pasta de rosii sa aibe usturoi)
- sare, piper, oregano
- 100ml apa
- 1 lingura plina faina de naut
- 2 linguri ulei de masline
- apa ( aici cum vreti voi sa fie sosul, mai gros mai lichid)
- sare si piper
Am inceput cu umplutura, ceapa curatata si taiata cubulete am dinstuit-o in uleiul de masline, ciupercile taiate cubulete le-am pus peste ceapa, usturoiul, pasta de rosii condimentele si apa, am lasat sa fiarba bine carnita.
Dupa ce umplutura a fost gata al lasat-o un pic sa se raceasca, se incepe impachetarea clatitelor, se pune umplutura apoi se ruleaza.
Fiecare clatita umpluta sa aseaza in tava la final pregatim sosul bechamel.
Faina de naut se prajeste un picut in uleiul de masline, apoi se toarna apa si se condimenteaza, se fierbe pina sa ingrosat, daca este apa mult nu va asteptati sa se ingroase foarte tare, faina de naut nu este ca si faina alba.
Sosul se toarna peste clatite deasupra se pun citeva felii de mozzarella.
Tava se da la cuptor, cuptorul setat pe grill, se va lasa pina brinza sa topit si a prins culoare.
No comments:
Post a Comment