- 5 oua
- 5 lg fructoza
- 2 lg cacao
- 250 ml lapte
- 250 ml frisca
- esenta de rom cit vreti voi
Se pune la fiert laptele, cacaoa si esenta de rom, amestecam ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda, sa nu va asteptati ca se va ingrosa foarte tare.
Separam oualele, galbenusele le amestecam cu 3linguri de fructoza pina devine o crema galbuie - albicioasa.
Se amesteca budinca impreuna cu galbenusele.
Batem albusurile cu 1 lingura de fructoza, apoi batem frisca cu 1 lingura de fructoza.
Se amesteca toate compozitile impreuna, se pune in caserole de plastic apoi la congelator.
2 comments:
Imm e delicioasa o sa incerc si eu.
Laurra
Buna,
Sunt noua in ale gatitului in stil monti, mai exact in faza de informare, poti te rog sa-mi spui daca aceste retete pot fi consumate si in faza I ?
Multumesc foarte mult.
O zi buna.
Post a Comment