- 12 oua
- 150 gr jambon de pui sau curcan
- 1 1/2 lingura de mustar
- 3 lg de smintina 18%
- 1 gogosar/ardei rosu
- 4-5 castraveti murati ( fara zahar)
- 300 ml smintina 5%
Oualele se pun la fiert, dupa ce au fiert le curatam de coaja apoi se vor taia pe jumate, scoatem galbenusele.
Am luat 8 jumatati de galbenus pe acestea le-am strivit apoi am adaugat 1é2 lingura mustar la final am pus smintina % si am amestecat bine pina sa format un sos.
Jambonul, ardeiul, castraveti taiati cubulete, cu un blender se mixeaza galbenusele peste se pun ingredientele taiate cubulete, mustarul, smintina, totul se amesteca usor.
Incepem sa umplem jumatatile de albus de ou, asezate frumos pe un platou la final se toarna sosul.
No comments:
Post a Comment