Friday, August 31, 2007

Painea Doris

1 paine lunga de 50 cm si larga de 8 cm ( faceti cum vreti voi, eu am facut painea acasa)

250 gr unt

250 gr sunca

2 oua fierte tari

1 lingura plina de ardei rosu ( si mai mult)

1 sau 2 linguri capere

Citeva masline verzi umplute cu ardei rosu

Sare

Piper

Sos Worcester

Dupa ce ati facut paine, taiati painea in doua scoateti usor miezul din partea de sus de preferat mai mult va orientati voi.

Umplutura, eu am dat la robotu culinar untul cu oualele si sunca apoi am pus pasta intr-un bol si am pus celelante ingrediente inclusiv miezul de paine, dupa ce sa format pasta

Umplem painea cu ea, unim painea, o infasuram in folie de plastic bine strinsa si zdup la frigider.

Se va taia dupa 16 ore.


1 comment:

madalina said...

Tare mult imi place painica asta!O sa preiau reteta!