Preparare 40 minute
Coacere 8 minute
Pentru 20 de bucati
Pentru aluat
125 g faina
½ lingurita praf de copt
60 gr unt taiat cubulete
1 ou usor batut
60 gr cheddar dat pe razatoare
1 lingurita ciboulette ( cepusoara)
1 lingura patrunjel
1 lingura de apa foarte rece
Pentru umplutura
80 gr brinza de vaca
20 gr unt
1 lingura ciboulette ( proaspat daca ai )
1 lingura parunjel ( proaspat daca ai )
¼ lingurita coaja rasa de la o lamaie ( eu nu am pus)
90 gr cheddar dat pe razatoare
Se amesteca toate ingredientele de la aluat si se framinta pina devine un aluat compact se da aluatul la frigider pentru o ora.
Apoi va ocupati de umplutura ( eu am folosit brinza de vaca, cred ca ar merge si ricotta dar pasta iese mai moale iar eu am vrut sa se vada mai bine)
Dupa o ora scoateti aluatul din frigider il intindeti 3 mm grosime si incepeti sa decupati ce forme vreti voi eu am facut stea si cercuri, prefer cercuri.
Coaceti la 190 C
Biscuiti se pot face cu doua zile mai devreme.
Amestecati toate ingredientele pina devine o pasta, in cazul meu a devenit ca un aluat compact de unde am luat si am pus pe un biscuite iar deaspura am pus un alt biscuite.
No comments:
Post a Comment