Wednesday, July 6, 2011

Inghetata de ciocolata Montignac




  • 5 oua
  • 5 lg fructoza
  • 2 lg cacao
  • 250 ml lapte
  • 250 ml frisca
  • esenta de rom cit vreti voi

Se pune la fiert laptele, cacaoa si esenta de rom, amestecam ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda, sa nu va asteptati ca se va ingrosa foarte tare.
Separam oualele, galbenusele le amestecam cu 3linguri de fructoza pina devine o crema galbuie - albicioasa.
Se amesteca budinca impreuna cu galbenusele.
Batem albusurile cu 1 lingura de fructoza, apoi batem frisca cu 1 lingura de fructoza.
Se amesteca toate compozitile impreuna, se pune in caserole de plastic apoi la congelator.

2 comments:

Lavrentia said...

Imm e delicioasa o sa incerc si eu.
Laurra

Alina said...

Buna,
Sunt noua in ale gatitului in stil monti, mai exact in faza de informare, poti te rog sa-mi spui daca aceste retete pot fi consumate si in faza I ?
Multumesc foarte mult.
O zi buna.