Thursday, July 14, 2011

Taboule aux Quinoa


  • 77 gr quinoa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 castravete
  • 1 rosie mare sau 2 mijloci
  • 1 legatura ceapa verde

Pentru sos

  • 3-4 linguri suc de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare

Quinoa se spala doar o data apoi se pune in 250ml si se fierbe 15 minute. Dupa ce a fiert se lasa la racit.
Intre timp ne ocupam de legume, se spala toate legumele, dupa ce am spalat si legatura de patrunjel o lasam sa se zvinte un pic, castravetele sa va taia cubulete, daca are simburi mari ii scoatem, rosia o curatam de simburi si o taiem cubulete.
Ceapa verde se toaca marunt, la fel si patrunjelul, intr-un vas punem toate ingredientele, preparam sosul (amestecind ingredientele sosului) apoi turnati peste legume, se amesteca usor si se lasa la frigider 2h.

No comments: