Tuesday, July 19, 2011

Gogosi din naut


  • 300gr naut ( uscat sau la conserva)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • coriandru
  • 1 ardei iute ( nu am pus)
  • ghimbir proaspat ( eu am pus pudra)
  • 2 oua
  • 3 lg faina de naut
  • 3 lg iaurt natur sau de soia
  • 2 lingurite bicarbonat ( praf de copt)
  • sare si piper
Nautul se pune in apa 24h
Nautul si restul ingredientelor se pun in robotul culinar si se amesteca foarte bine.
Avem nevoie de o tigaie de teflon ca sa nu folositi mult ulei de masline, se ia cu lingura din compozitie si se pune in tigaie, se prajeste pe ambele parti.
Se scot pe farfurie se servesc calde cu sos de rosi (rosii, busuioc, ulei de masline, sare, piper) si salata.

No comments: