1/2 cescuta quinoa
227 gr ciuperci albe Paris7 buc. ciuperci Portobello
1 ceapa
2 catei de usturoi
2 dovlecei
sare
piper
busuioc
patrunjel
ulei de masline sau de floarea soarelui
brinza (mozzarella, gouda, parmesan...ce vreti voi)
Preincalziti cuptorul la 180C.
Quinoa se fierbe.
Curatati si taiati cubulete, ceapa, usturoiul, dovlecei, intr-o tigaie se pune uleiul apoi ceapa, usturoiul, adaugam dovlecei, sare, piperul, patrunjelul, busuiocul.
Dupa ce legumele au fost gatite se vor amesteca cu quinoa.
Intr-o tava punem hartie de copt asezam ciupercile Portobello cu palariutele in sus si incepem sa le umplem cu copozitia de mai sus.
Taiam brinza bucatele si o asezam frumos deasupa, se da tava la cuptor pentru 30-35 minute.
Pofta Buna !
No comments:
Post a Comment