- 200gr brinza brie
- 250 gr ciuperci albe Paris
- 2 catei de usturoi
- ulei de floarea soarelui
- sare, piper
- patrunjel tocat marunt
Intr-o tigaie punem uleiul si usturoiul, apoi adaugam ciupercile taiate, condimentam cu sare, piper si patrunjel, cind apa lasata de ciuperci a scazut este gata.
Intr-o tavita se pune hartia de copt apoi asezam brinza, deasupra brinzei asezam ciupercile.
Cuptorul se preincalzeste 220C
Se lasa la cuptor 7-10 minute, atentie mare sa nu crape brinza, se poate verifica prin atingere, daca marginea brinzei este moale atunci totul este gata.
Se aseaza frumos pe farfurie si se serveste cu salata dorita, eu am pregatit salata de spanac ( spanac bebe, ridichi, castraveti, ceapa, sucul de la lamaie, nu multa lamaie citeva picaturi, sare, piper, ulei)
No comments:
Post a Comment