Micul dejun
- 125gr faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita bicarbonat de sodium
- 30 gr zahar
- 240 ml lapte batut
- 1 ou
- 1 pliculet de sare
Se bate oul cu zaharul apoi adaugam laptele batut, faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea.
Tigaia se pune la incins, cu o pensula ungem tigaia cu un pic de ulei/unt (eu prefer ulei).
Luam din compozitie cu polonicul, turnam in tigaie, cind aluatul incepe sa faca bule se poate intoarce.
"clatita" dar atentie focul sa nu fie foarte tare si nu intoarcem la primele doua bule pe care le vedem.
Eu am servit cu sirop de artar si mango.
Dar fiecare poate sa serveasca cu ce doreste.
Pofta Buna !
2 comments:
mmm... un mic dejun excelent!
Adrian este inebunit dupa panckakes, iar eu m-am molipsit mai ales dupa ce am descoprit combinatia pancakes, sirop de artar si ananas.
Post a Comment