ingrediente
- 250gr datte taiate bucatele
- 250ml pireu de mere
- 375gr faina de grane (ble entiere)
- 375 gr fulgi de ovaz
- 125 gr casonada, zaharul brun
- 125ml ulei
- 1 ou
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat
Amestecati dattele cu pireul de mere pina se formeaza o pasta.
Amestecati faina, fulgi de ovaz, bicarbonatul, praful de copt.
Bateti oul, adaugati uleiul, zaharul brun (casonada).
In compozitia lichida se pune compozitia uscata amestecati bine pina se formeaza un aluat, intr-o tava unsa cu ulei se pune jumatate din compozitie peste se pune pasta de datte si mere iar deasupra jumatatea de aluat ramasa.
Se preincalzeste cuptorul la 180C si se coace 20-25 minute.
nota: am sa refac prajitura si voi reveni cu poze pas cu pas.
No comments:
Post a Comment