Tuesday, April 1, 2008

Negresa by Pocahontas


1 ou
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina ( recomand in continuare faina cu punga rosie, de la Titan, reusita sigura)
1 lingura bicarbonat rasa
3 linguri cu gem ( nu dulceata)
3 linguri cacao

- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.


se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri.

1 comment:

Anonymous said...

http://www.gustos.ro/retete-culinare/dulciuri-diverse/negresa-10.html

nu stiu daca este copiata de la tine...dar mie imi pare a fi la fel, doar pe ici-colo schimbat cate ceva