Sunday, August 3, 2008

Prajitura combinata

Simbata la Montreal o furtuna mama, mama, nu puteam sa plec la cumparaturi, eram in febra gatitului, toate mi-au iesit bune si delicioase, acuma trebuia sa ma omor sa gasesc si ceva dulce la fel de bun si delicios.
Ne mai avind in casa frisca si nici prea multa ciocolata a trebuit sa inventez si am inceput.
Am plecat de la prajitura cu capsuni (Laura_A), am pus aluatul in tava dar peste nu am pus numai capsuni, am pus mai multe fructe cum ar fi; o piersica, o nectarina si vreo 10 visine de la borcan ( scurse de zeama) si bineinteles capsuni.

Aici gata coapta.

Dar nu am vrut sa ma opresc aici am mai complicat lucrurile, am mai ridicat numarul de calorii si colesterol dar am avut un rezultat pe cinste.
Si atunci am facut o budinca din 2 oua+4 linguri zahar+3 linguri faina si 500ml lapte(cred ca a fost vreo 400ml) intentionat am facut budinca mai groasa. Dupa ce a fost gata budinca zdup la chiuveta in apa rece ca sa se raceasca mai repede.

200gr unt l-am frecat cu 2 linguri zahar pudra + 1 pliculet de zahar vanilat.

Cind sa racit budinca am combinat-o cu untul apoi am turnat-o peste blat iar peste am asezat o foaie de napolitana.

Nu am avut prea multa ciocolata dar din cantitatea pe care am avut-o si dupa cum vedeti am combinat-o ( ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, ciocolata alba).

Am topit-o, cu ajutorul unei pungi am trasat citeva dungi de ciocolata, initial am vrut sa torn deasupra ciocolata.
Sectiunea.








Prajitura cu capsuni in mari transformari dar cu bune rezultate.

3 comments:

Cristina's World said...

Arata foarte bine si foarte profi!

LauraAdamache said...

Super ideea Cristina!!Imi place mult mult de tot cum ti-a iesit si bineinteles ca acum ma apuc sa caut foaie de napolitana numai ca slabe sanse sa gasesc.Daca nu gasesc cred ca o sa inlocuiesc foaia de napo cu pasta frolla!!Multumesc ca iti place si ca mi-ai dat ideea sa o combin!!te pup!!

Gospodina said...

Multumesc fetele a fost foarte buna, chiar in momentul asta mi-a venit o alta idee cind am sa o aplic am sa vin cu rezultatul, stati asa si nu miscati pentru saptamina asta am comanda de inca o portie de prajitura cu capsuni dar cu cirese, baiatul meu vrea sa o faca,pun poze :)