- 3 oua
- 4 linguri tarate de ovaz sau 2 liguri tarate de ovaz + 2 linguri tarate de grau
- un pic de sare pentru batut albusul
- 3 linguri fructoza
- brinza alba 175gr ( am folosit philadelphia lejera)
- 1 lingurita bicarbonat ( eu am pus praf de copt)
- un pic de scortisoara (jumate de lingurita)
Intr-un bol amestecam galbenusele, taratele, 87 gr brinza philadelphia, 2 linguri fructoza si bicarbonatul/praful de copt.
Batem albusele cu un pic de sare pina volumul se dubleaza si spuma sta bat in bol.
Cele doua compoziti se vor amesteca usor, pregatim tavile de muffins cu hartie pentru muffins, incepem sa punem cite o lingura din compozitie in formele de muffins, la final amestecam restul de brinza cu 1 lingura fructoza si scortisoara, din aceasta compozitie luam cu lingurita si asezam in mijlocul compozitiei de muffins, trebuie sa fim foarte atenti cind punem compozitia in forme sa nu fie prea multa, sa nu dea pe linga cind punem compozitia de brinza.
Cuptorul va fi preincalzit 180C se coc 30-35 min.
No comments:
Post a Comment