De ziua lui Adrian am facut aceste rulouri umplute, am facut un aluat de buns (am sa scriu si reteta) dupa care am rupt bucati din aluat le-am facut suluri, sulurile le-am pus pe tuburile metalice (cu care facem rulouri cu frisca).
Dupa ce au fost gata coapte le-am umplut cu dip picant cu creveti si ton reteta este si ea postata la aperitive.
In umplutura nu am mai pus toate condimentele.
Foarte bune, astea sau terminat primele.
4 comments:
arata super aceste rulouri :)felicitari!!!
o saptamana placuta iti doresc:)
Multumesc Lory si tie la fel.
Imi place mult ideea ta. Eu stiam de rulouri dulci, nu si de aperitive. Felicitari!
Frumoase rulouri si cred si gustoase. Am cautat reteta de aluat pe blog , dar nu am gasit-o. Te rog, daca ai timp ai putea sa o scrii ? As vrea sa le fac pentru Revelion. Multumesc anticipat !
Sarbatori fericte, sanatate si un an si mai bun decat 2008 !!!
Post a Comment