- cartofi (eu i-am curatzat ptr. k mi-a fost mai ushor sa-i dau pe razatoare dup-aia; o sa vedetzi voi);
- 2 oo;
- sare, chiper;
- faina, 2-3 linguri;
- ulei ptr prejit.
punem cartofii la fert.
shi-i lasam sa fearba "al dente"; ii punem la racit shi cand consideram k nu mai iexista pericolul de parlire la dejti, ii dam pe totzi pe razatoare.
apoi aruncam peste ei oole (eu am pus prima data un ou, da' am vazut k nu e indeajuns, asha k am mai pus inca unul), sarea, chiperul shi incepem sa amestecam.
shi amesteca, shi amestecam, pana obtzinem o pasta.
shi acum intra in scena imaginatzia fiecaruia; io am facut un fel de rulouri, care intr-un final mi-au ieshti mega-crochete; le-am dat prin un pic de faina.
shi le-am pus la prajit in uleiul incins:
- pe o parte
le-am lasat pana s-au facut aurii:
- pe cealalta parte
shi le-am scos pe shervete absorbante.
nota: sint cele mai bune crochete pe care le-am mincat vre-o data si mi-au si reusit din prima.
No comments:
Post a Comment