Monday, May 14, 2012

Inghetata de ciocolata si rom



Cred ca am dat lovitura cu aceasta reteta, este ceva fara cuvinte, tot ce se poate spune ar fi ....mmmmmmmmmmmmm......mmmmmmmmm......mmmmmmmmmm dar ce este mai trist ca se termina cit ai spune mmmmmmmmmmmm .... ce ne facem reteta este pacatoasa rau si Montignac.

4 galbenuse de oua
3 linguri fructoza
3 patratele de ciocolata 85% !
250 ml frisca 35%

Avem nevoie de o oala si un bol ca sa lucram pe bain-marin, in bol punem galbenusele si fructoza, la inceput va fi groasa dar la un moment dat va deveni mai lichida si cremoasa imediat se pun cele 3 patratele de ciocolata, esenta de rom, se amesteca energic pina ciocolata se topeste si se ingroasa, atentie nu trebuie sa devina foarte groasa, trebuie sa fie groasa precum un bulion de rosii.
Aceasta compozitie se lasa la racit, cind sa racit crema se bate frisca, apoi se amesteca cele doua, compozitia se pune in frigider.
Rezultatul foarte cremos.

No comments: